Ringtones

Ringtones op je mobiel

Wat is een mobiele telefoon zonder fantastische ringtone wanneer iemand je belt of een sms bericht toezend, helemaal niets. Naast dat het enorm gemakkelijk is om hierdoor jouw telefoon te herkennen is het ook nog eens heel leuk en kan het ook heel grappig zijn. Real-Tonez.nl heeft de ringtones als grootste drive achter het opzetten van haar website en weet alles over de nieuwste, meest gedownloade en leukste ringtones op de ringtone markt. Nog een extra reden waarom een bezoek aan Real Tonez meer dan de moeite waard is.

Afwisselende beltonen

Binnen het aanbod van ringtones heeft Real Tonez verschillende beltonen beschikbaar, wat dacht jij van de truetones? Maar ook de realtones, monotones en polytones kunnen niet uitgesloten worden en zijn tevens schitterend. Binnen deze schitterende ringtones hebben we natuurlijk een breed aanbod aan de leukste beltonen die we opgedeeld hebben in verschillende categorieën. Allereerst hebben we de categorie waarbij alle nieuwste liedjes beschikbaar worden gesteld, deze categorie staat het best bekend als de top40 categorie. De laatste popnummers worden verwerkt naar een ringtone en zijn direct bij RealTonez.nl verkrijgbaar.

Grappige ringtones

Naast de top40 ringtones heeft Real Tonez ook een categorie beschikbaar waarin alle bekende geluiden omgedoopt zijn tot een prachtige ringtone. Wat dacht je van de themesong van Flodder? Misschien heb je al eens ooit van de Tour de France Toeter gehoord of ga jij juist voor de altijd goedlachse Spongebob. Alhoewel de laatste ook deels in de grappige categorie past is deze categorie ook zeer goed gevuld. Bij de grappige ringtone categorie treft u uitspraken van Geert Wilders, Appie Aso en Adje Petatje. Daarnaast zijn er nog vele andere grappige ringtones verkrijgbaar dus bekijk het aanbod snel. Kijk op: