Nieuwste apps

Applicaties en ontwikkelingen

De applicatie markt is een markt waarin continu veranderingen plaats vinden. Ieder moment opnieuw wordt er een nieuwe app ontwikkeld en worden er updates voor bestaande applicaties de markt ingeworpen. Daarbij wordt er op dit moment door een gigantisch aantal mensen gebruik gemaakt van applicaties. Daarbij zijn de mogelijkheden die applicaties met zich meebrengen ongekend en zullen er steeds meer mogelijkheden op de markt verschijnen.

Grappige applicaties

Applicaties, gratis en betaald, worden constant ontwikkeld en omdat dit moeilijk bij te houden is willen we u graag op de hoogte stellen van een aantal nieuwe apps die onder de knallers van het moment behoren. Een knaller van het allerlaatste moment is de internetsensatie Kakhiel. Kakhiel zal je mogelijk denken? Ja, Kakhiel! Deze applicatie is voortgekomen uit een hilarische serie bewerkte foto's die op Twitter en Facebook verschenen. Dit waren eenvoudige foto's uit het dagelijkse leven waar tekstballonnetjes met een grappige toon aan toegevoegd worden. Het klinkt zo simpel, maar het is een groot succes.

Nog meer leuke apps!

Een andere nieuwe applicatie binnen de app store is de ProfCoach app. Met deze applicatie stap jij direct in het leven van een professionele Eredivisie coach en heb jij een heel team onder je hoede. Iedere week stel je de beste 11 samen en verdien je punten door de resultaten die de spelers in het echte Eredivisie weekend genereren. Een andere populaire nieuwe app is e uTorrent Beta applicatie, met deze app kun je direct met je tablet of smartphone torrents downloaden. Hierna kun je deze opslaan op je Sdkaart, zo ben je met een eenvoudige handeling voorzien van films en muziek. En wat te denken van een beleggingsapp voor cryptocurrencies? Bekijk de apps van oa Markets.com en Optie24 op:

  • Voor beleggen in cfd's kies je volgens Strategisch beleggen de app van Markets.com. Lees de review van markets.com: https://www.strategisch-beleggen.nl/online-brokers/marketscom.html. Online broker Markets.com heeft een goede naam opgebouwd als specialist in cfd's.
  • Beleggen in opties? Dan is Optie24 je keuze volgens deoptiecoach. Je vind deze en andere reviews voor online brokers via het vergelijk van brokers. De brokers apps laat je overal waar je bent beleggen in opties op de markt.